Hi Party People!
Today's post is all about food. And I decided to bring this recipe because I made it last night and João ate twice. So it must be good right? :)
Shrimp Rice:
First cut two onions and garlic and put in a pot with olive oil. Fry until the onion is with a transparent color.
Then put in the mixture a can of sliced tomatos and mix those with the garlic and onion.
After that put the rice in that mixture. And let it absorve for a litle bit. I used brown rice and white rice mixed together. It will give a diferent texture and flavour to your dish.
Then join in water until the rice is covered and a litle bit more.
Add a cube of chicken broth, salt, pepper, oregano, ketchup, one piri piri (you can skip this step if you don't like spicy food), and litle bit of cider vinegar. Add a green pepper to give flavour and color.
After that just add the shrimp and stir until you get a good mixture.
And that's it!!
Don't forget the salad =)
Hope you like it :)
xo
Olá Party People!
O post de hoje é sobre comida. E decidi mostrar esta receita porque fiz este prato ontem á noite e o João comeu duas vezes. Por isso deve ser bom, certo? :)
Arroz de Camarão:
Primeiro corta duas cebolas e alho e coloca numa panela com azeite. Frita até que a cebola fique transparente.
Depois coloca na mistura uma lata de tomate cortado e envolve com o alho e a cebola.
Depois disso junta arroz. E deixa que este absorva um pouco. Usei arroz castanho e branco juntos. Vai dar uma textura e sabor diferentes ao teu prato.
Junta água até cobrires o arroz e um pouco mais.
Junta um cubo de caldo de galinha, sal, pimenta, orégãos, ketchup, um piri piri (podes deixar de lado este passo se não gostas de comida picante) e um pouco de vinagre de sidra. Adiciona um pimento verde para dar sabor e cor.
Depois disso junta o camarão e mexe até conseguires algo consistente.
E é isso!!
Não te esqueças da salada =)
Espero que gostes! =)
Beijinhooos
Tao bommmm aspecto!!!
ResponderEliminar