quinta-feira, 20 de junho de 2013

I love food! Shrimp Rice

Hi Party People!

Today's post is all about food. And I decided to bring this recipe because I made it last night and João ate twice. So it must be good right? :)

Shrimp Rice:

First cut two onions and garlic and put in a pot with olive oil. Fry until the onion is with a transparent color.
Then put in the mixture a can of sliced tomatos and mix those with the garlic and onion. 

After that put the rice in that mixture. And let it absorve for a litle bit. I used brown rice and white rice mixed together. It will give a diferent texture and flavour to your dish.

Then join in water until the rice is covered and a litle bit more. 
Add a cube of chicken broth, salt, pepper, oregano, ketchup, one piri piri (you can skip this step if you don't like spicy food), and litle bit of cider vinegar. Add a green pepper to give flavour and color. 

After that just add the shrimp and stir until you get a good mixture.

And that's it!!

Don't forget the salad =)

Hope you like it :)
xo


Olá Party People!

O post de hoje é sobre comida. E decidi mostrar esta receita porque fiz este prato ontem á noite e o João comeu duas vezes. Por isso deve ser bom, certo? :) 

Arroz de Camarão:

Primeiro corta duas cebolas e alho e coloca numa panela com azeite. Frita até que a cebola fique transparente.
Depois coloca na mistura uma lata de tomate cortado e envolve com o alho e a cebola.

Depois disso junta arroz. E deixa que este absorva um pouco. Usei arroz castanho e branco juntos. Vai dar uma textura e sabor diferentes ao teu prato.

Junta água até cobrires o arroz e um pouco mais.
Junta um cubo de caldo de galinha, sal, pimenta, orégãos, ketchup, um piri piri (podes deixar de lado este passo se não gostas de comida picante) e um pouco de vinagre de sidra. Adiciona um pimento verde para dar sabor e cor.

Depois disso junta o camarão e mexe até conseguires algo consistente.

E é isso!!

Não te esqueças da salada =)

Espero que gostes! =)
Beijinhooos










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